Hoppigt kort

Jag fick en beställning på ett födelsedagskort till en aktiv, pigg och glad kvinna. Så här blev det!
Busy week

Det här veckan har det varit fullt upp med både bra och mindre bra saker. En bra sak var kontorsfesten på Skansen Lejonet. Eftersom jag inte varit där förut så var det kul att få komma in i den historiska byggnaden som dessutom är ett av Göteborgs landmärken.
Lite pysslande har jag hunnit med och nu, Malin, får du äntligen se ett annat kort! (se kommentar i förra inlägget) Idag visar jag ett jul/vinterkort. Jag har gett mig på att scanna in korten i avsaknad av dagsljus. Resultatet tycker jag blir lite platt. Vad tycker ni?
Jag har också pysslat ihop DT-alster och postat till Caroline på Oppio Scrapbooking. Ni kan snart se dem i hennes blogg, och därefter här hos mig.

Krya på dig!

Jag fick en beställning på ett Krya på dig-kort. Den fina kramhÄngeln är färglagd med Promarker och ihopmaskad med ormbunksstämplar. Texten i bakgrunden är torrembossad på Cuttlebugen och infärgad med en Distressdyna. Så här blev det:
OH! Idag har jag fått mitt andra DT-paket från Oppio Scrapbooking! Det var jättefina papper och grejer. Ni ska snart få se vad jag hittar på med dem!

Edvins dop

Idag har vi varit på Edvins dop i Landskyrkan i Alingsås. Det var ett fint dop efterföjt av ett toppen dopfika. Tack Göran och Jenny!

Bilderna av kortet är lite mörka, men men.... Det är mitt första kort med den här vikningen. Blev fint tycker jag. Bokstäverna är stansade med Cuttlebugen och har ett lager av 3D-lack på sig. Det syns inte här men på baksidan av tagen sitter ett blått monster.
Bröllop

Jag fick en beställning på ett kort till ett bröllop! Jätteroligt projekt! Temafärgerna för bröllopet var vitt, rött och guld, så jag utgick från dem. Jag blev riktigt nöjd med resultatet och det tror jag både beställaren och bröllopsparet blir också! Jag hoppas ni, Susanne och Jens, har en underbar dag idag!
Layoutidén har jag fått från Scrappa mè mej.Det röda ser lite blekt ut på fotot, men det är riktigt rött i verkligheten!
Namnen har jag stansat ut på Cuttlebugen.


Kortskissen #71

Inspirationen vaknade när jag såg veckans kortskiss!

Så här blev mitt kort. Nu är frågan... Vem fyller år snart?


6 år

Grattis Rasmus!


60 år

Grattis Eva!


Fars dag

Här kommer Linnéas kort till pappa idag på Fars dag.
Hon har stämplat sin hand med Versamark och så hällde vi på embossingpulver med guldglitter! Hon tyckte det var jättekul att få vara med och göra kortet till pappa.


Mitt gröna kryp

Nu har jag en egen Cuttlebug! Jippie!!! Den är så grön och fin! Visserligen begagnad, men so what? För er som inte vet så är cuttlebugen en stansmaskin för pappersdetaljer till t.ex. scrapbooking och kort.Och av grejerna ovan gjorde jag det här julkortet. Jag lyckades inte fånga det så bra på bild tyvärr. Jag har utgått från Kortskiss #70.


Lycka till

Ännu en arbetskamrat har lämnat oss för ett annat arbete. Det är den fjärde sedan jag började min blogg i somras. I alla fall så fick hon det här kortet!


Mina första DT-projekt

Det var så spännande när mitt första DT-paket från Caroline på Oppio Scrapbooking damp ner i brevlådan!
Det här är vad som fanns i:Jag fick en märklig lust att skita ner motiven. Jag tog t.o.m. fram en nagelfil och rafsade runt lite när jag upptäckte att cardstocken har en vit kärna! Visst är stämplarna från Tim Holtz härliga! De får mig att tänka på gamla järnvägsstationer. Det första kortet blev såhär:
Sen sansade jag mig lite och gick tillbaka till en mer städad stil:Jag fick också till en tag/bokmärke:Materiallista och bilder på insidorna av korten finns på Oppios blogg.
Tack Caroline för ett inspirerande paket!


HURRA!

Nu kan hemlisen avslöjas...
Jag har blivit medlem i Oppio Scrapbookings design-team!  *stolt*    :-D

Jag fick för ett litet tag sedan ett jättefint kit av Caroline att göra mitt första DT-uppdrag av. Jag har funderat, skapat och haft jätteroligt med de fina papprena, sämplarna och tillbehören. Ni kommer snart att få se resultatet på Oppios blogg och även här i min blogg. Det var jättekul att få skapa med färger och bilder som jag inte själv har valt. Allt som jag använde finns i Oppio Scrapbookings webbutik.

Petra är också med i design-temet och hennes blogg hittar ni här.


Julkort

Här kommer ett av årets julkort. Jag gillar verkligen hÄnglarflickan med hjärtat! Jag har färglagt stämpeln med ProMarker-pennor. Det syns inte så tydligt på bilden, men på hjärtat har jag lagt lite 3D-lack.


RSS 2.0