Förra julen

Idag hade jag förväntat mig besök av häxor, spöken och annat onkytt, men inte en enda har varit här! Inte ens en liten fladdermus. Så nu har vi fått käka upp allt godis själva. Stackars oss! *flin*

Jag har pysslat en hel del kort det senaste, men då korten inte nått sina mottagare ännu väntar jag lite med att lägga ut dem. Istället kommer här två bilder av julkort jag gjorde förra året.

Åh min lilla snögubbe som alltid är så glad! Det är den första stämpeln jag köpte, ihop med fyra snöflingor. Det var måååånga år sedan. Jag gillar den lika mycket fortfarande.


Snart ett år!

Den här filten sydde jag till systersonen Ludvig när han föddes för snart ett år sedan. Det går så himla fort! Det är lite svårt att se men det mönstrade tyget i mitten av varje block är fyllda med nallebjörnar.

Just nu har jag inte ro med några quiltprojekt. Det går så mycket snabbare att göra kort och inspirationen kan flöda på ett annat vis. Jag hoppas ändå att jag hittar tillbaka till symaskinen snart.Julpyssel

Nu har jag startat upp min julverkstad! Jag har gjort några kort och lite annat.
Idag har jag gjort tags, eller juladresser om man så vill.Några remakade tändsticksaskar har det blivit också. Här kommer ett smakprov.Och jag har något spännande på gång! Snart kan det avslöjas!


Rosa bandet

Jag har gjort ett kort på temat Rosa bandet. Det är i hÄnglar&stÄnglars blogg de har kommit på utmaningen. De har gjort en skiss att utgå ifrån och kravet är att det finns med ett av årets officiella rosa band på kortet. Jag har inte gjort några större utsvävningar då jag gillar skissen mycket. Och jo, jag är medveten om att jag inte har någon stämpel från hÄnglar&stÄnglar på kortet, men jag hade ingen från dem jag tyckte passade och inspirationen flödade så...


Det är snart fars dag...

..och jag har gjort två kort att fira med.
Jag hoppas våra fäder blir glada även om de råkar se korten i förtid här.
Här har jag lite glossy accent på vingarna och så har jag färgat in rosorna lite.
Här har vingarna fått lite glitterlim. Bladen har en vän, Maria, hjälpt mig stansa på hennes Cuttlebug och sedan är de infärgade med chalks. Kortskissens skiss #66 gav mig inspiration till layouten!

Båda korten har fått en matchande insida att skriva på.


Julnallar

Jag tycker det är kul att köpa en tidning för kortmakare då och då. Det ger inspiration och nya idéer och det är kul att lära sig lite nya tekniker. I förra numret (70) av Cardmaking & Papercraft följde det med stämplar med små julnallar. Idag har jag provstämplat och målat med ProMarkers. Jag tog en bild av hur det såg ut på köksbordet då. Nea satt mitt emot och målade i sin målarbok med Bolibompadraken. Och nej, hon får inte använda mina ProMarkers även om hon gärna skulle vilja. Hon tyckte ju såklart att det såg kul ut med nallebjörnarna så björnen högst upp till höger försökte hon måla med svart, hennes favoritfärg idag. Jag stämplade upp en egen nalle till henne att måla istället.


Pysseldag

I går var jag och Helena hos Maria och hade pysseldag! Vi stämplade och målade och stansade och embossade och hade jättekul! Jag lyckades göra klart ett kort, men det tänker jag inte visa ännu. Det skulle ju inte vara kul om den som ska få det har sett det innan!


Istället tänker jag visa den fantastiska förkylningsasken jag vann på en tävling på hÄnglar&stÄnglars blogg. Det är Tussan som varit i farten! Först ser ni framsidan och sedan hur det ser ut när man öppnar den. Inte för att jag önskar att jag ska bli förkyld igen, men...
RSS 2.0