Inspirerad

Jag fick syn på ett sååååå fint kort i Gillians blogg Crafty Times. Jag funderade ett tag och gjorde sedan en egen version. Det blev såhär:
Den här gången har jag låtit ProMarkerpennorna vila och plockat fram akvarellpennorna istället. Jag ville ha ett lite blekt intryck.


Mässa

Igår var jag och min syster på Kongahälla mässan (Ja de särstavar) i Kungälv. Det var massor med utställare och vi shoppade loss rejält! Superkul! Man jag känner som ofta på sådana ställen att det blir för mycket till slut. Jag kommer inte riktigt ihåg allt det där jag tittat på och blivit inspirerad av. Men antagligen poppar det upp minnesbilder efter hand.

Jag köpte bl.a. en ny glimmermist och här har jag provat den. En presentpåse blev det. Vem har varit snäll?


Telåda

Jag kunde bara inte låta bli att göra en så här! Det är en telåda för påste. Jag såg den hos Annannadesign och följde hennes beskrivning.

Min blev i lila och rött. En härlig färgkombo tycker jag!


Grattis Gunilla!

Min vän och kollega fyllde 60 år i helgen. Jag fick äran att göra kortet. Så här blev det!
Det härliga prickiga pappret är en "baksida" från Kaiserkraft. Jag köpte det faktiskt för baksidans skull. Halvpärlorna har jag färgat med ProMarker för att få dem röda.

Grattis pappa!

Idag fyller min  pappa 60 år! Stort Grattis till dig pappa!
Vi var där och firade idag och bl.a. hade jag gjort det här kortet med presentkort i. Trollsländorna blev extra fina med 3d-lack på vingarna.
GLAD PÅSK

Glad påsk önskar jag er alla!


Kortkurs

I tisdags var jag på kurs hos Annika i Corculum-butiken. Kortvikning stod på agendan och vi fick lära oss hur man gör fyra olika vikningar. Det blir ganska många bilder idag alltså!

Först gjorde vi ett utvikningskort. Här gäller det att vara mycket noga när man mäter, skär och bigar. Det översta kortet gjorde jag på kursen och de andra två har jag övat på här hemma.

Sen gjorde vi vattenfallskort. Det var faktiskt inte så svårt som det ser ut! Det översta är igen det jag gjorde på kursen och sen kommer det jag gjort här hemma.Sen gjorde vi double gatefold. Mycket stilig vikning tycker jag!
Vi fick också lära oss att göra ett pop-up kort.
Så nu har jag en hel del att öva på. MEEEEN nu hittar jag inte mitt falsben! Var sjutton har jag lagt det!?!

Tack till Annika och alla andra som gjorde kurskvällen suverän! Det var riktigt svårt att slita sig från butiken när vi skulle hem. Jag fick bl.a. med mig de svartvita papprena jag använt på ett av utvikningskorten och Tim Holt-maskerna som jag använde på vattenfallskortet.

RSS 2.0