GOTT NYTT ÅR!Julaskar

Jag har gjort ett gäng sådana här julaskar i år. De ser nästan ut lite som mjölkpaket i formen. Just dessa två, och en till, ska Linnéas dagisfröknar få som tack för den här terminen. Ja, fyllda med smått och gott då förstås.Om du själv är sugen på att vika en sån här ask så kika in hos BellaMio på Pysseltagen. Hon har gjort en jättebra tutorial.

Mer jul!

Efter ett par veckor med vackert snöigt väder har vi idag återvänt till slask och regn som verkar komma underifrån. Blåsten viner i skorstenen och jag är glad att jag inte behöver vara ute idag.

Av ett par lånade stämplar fick jag inhop det här julkortet. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med det i all sin enhelhet. Ibland behövs inte en massa bling och gejer. Texten har jag distressat så intrycket blir lite mjukare. Tomten har fått färg med ProMarkerpennorna. En liten julrosett och så var det klart.


En dröm

En natt för ett tag sedan så drömde jag att jag gjorde ett superfint kort! När jag vaknade ritade jag en skiss över kortet. Tur var väl det för nu minns jag inte alls hur det såg ut i drömmen. Jag vet att det var i somringa färger.

Så här blev min morgonskiss.Nu har jag gjort en jultolkning av skissen!Man skulle ju kunna tro att det är likt drömmen, men inte då! Vem kan egentligen skapa sina drömmars kort!?!

Snart dags att skicka korten

Ja, nu är det inte så långt innan korten ska på lådan. Jag har fått till ganska många i år och det känns riktigt kul!
Här kommer några av de senaste!

Det första har en guld-embossad gran på framsidan. Det blev också lite guldlim istället för pärlor. Det lilla hjärtat har fått 3d-lack för extra effekt.Nästa kort har en blomma av tissue-tape. Jag såg en beksrivning av Tim Holtz himself här.Och så kommer granen igen! Den här gången stämplad med grön dyna och embossad med clear. En liten halvpärla kom också med och så lite mer tissue-tape.Jag hoppas ni har en skön vinterdag! Själv är jag hemma med Linnéa idag. Förkylningarna verkar aldrig ta slut...

RSS 2.0