Glada monster

Jag har satt lite färg på en tidskriftssamlare! Jag stämplade med härliga monster från Recollections med Mementodynan. Det fastnade direkt! Jag färglade sedan med endast ett lager ProMarker. Inga skuggningar eller annat finlir. Det blev faktiskt härliga färger och bäst blev det med de nyaste pennorna som fortfarande är väldigt blöta. Kul, och för mig, anorlunda projekt.

Vårkort för I ♥ ProMarkers

Här kommer ett vårkort till veckans challenge i I ♥ ProMarkers.
Jag behövde lite vår att tänka på för nu snöar det mer än någonsin. 58 cm senaste dygnet och det fortsätter att vräka ner. Jag har färglagt Tilda från Magnola med mina ProMarkerpennor och använt chalk till kinderna. Syrenerna är så fina!

This is my entry for this weeks challenge att I ♥ ProMarkers.
I needed to think about spring because now it's snowing more then ever here! 58 cm the last 24 hours and it's still coming! I have coulored Tilda from Magnolia with ProMarkers and chalked the cheeks. I just love the bunch of lilacs!Huvudvärk

Jag har alltid haft mycket huvudvärk och nu går det inte att blunda för att det är migrän längre. Jag tänker skriva en huvudvärksdagbok för att se om det finns några mönster. Om jag kan undvika något för att slippa några av anfallen vore det väääääldigt skönt.
Jag passade på att utsmycka själva boken lite!


Blogcandy hos Scrapgalen

Jag har hittat en härlig blogcandy hos Scrapgalen. De firar sin nya web-butik!
Hittas här: www.scrapgalen.se


Alla hjärtans dag

Här kommer lite mer alster med alla hjärtans dag-tema.
Jag hoppas ni alla haft en skön söndag!


Jag har äntligen skaffat mig en hörnrundare. Det blir riktigt snygg med den tycker jag!
Det här monsterkortet fick min man!
Den här presentpåsen fick vår dotter. Förutom choklad fanns det hårspännen och en liten docka i den. Hon var mycket nöjd med innehållet. Påsen ställde hon tillbaka i köket. Jaja...
Påsen är bara 9 cm bred, så inte så stor alltså.Ha en bra vecka allihopa!

Snart alla hjärtans dag

I år blev det några alla hjärtans-kort. Jag passade på att frossa i rosa!
Stämpeltrycken är som vanligt färglagda med Promarkers-pennor.
Grattis till bäbisen!

En ny liten bäbis har sett dagens ljus! Så söt så söt är han!
Vi skickade en present och så gjorde jag ett kort med en kul vikning.Så här blir det när man viker ut det:


Kortmakarkväll

I går kväll hade jag och min syster en kortmakarkväll. Vi utmanade varandra att göra var sitt kort utifrån samma skiss. Vi valde en skiss ur magasinet MagnoliaInk nr2. Här ser du mitt kort och Malins kort kan du förhoppningsvis se i hennes blogg snart.
Nu när jag ser kortet på datorn så tycker jag det mer ser ut som att hÄnglan faller bakåt istället för att kramas. Det är nog ringarna jag stämplade bakom som gör det. Hmmmm...

Härliga hår

Min dotter Linnéa, 3,5 år, satt och färglade en bild från The Greeting Farm. Jag gillade verkligen hur hon gjorde med håret så jag härmade henne. Hon har använt vanliga tuschpennor och jag Promarkerpennor. Hon ville att jag gjorde ett kort av hennes bild och det skulle vara vatten runt. Hon var mycket nöjd med "bubblorna". Och eftersom hon blir jätteglad varje gång jag tar fram Cuttlebugen så har vi stansat ut hennes motiv. Det är ju sååå kul att veva! Hon har, med lite hjälp, satt glitterlim på stjärten. Jag körde en lite tuffare stil i min montering.
Båda korten ser ni här!

Jättestor blogcandyutlottning!

 RSS 2.0