Bokmärken

En kväll fick jag dille på bokmärken. Det blev tre stycken men jag ville göra fler! Man trär dem över hörnet på boksidan, så de sticker inte ut från boken när den är stängd.

Först kommer en glad Filur. Har satt på skrammelögon. Kunde inte låta bli bara. Men oj vad jag har kladdat med klistret! Såg det först nu...
Det här tycker jag blev så somrigt med fjärilen och rosorna. Den svarta emobssade fjärilen blev lite "kladdig" runt om. Jag fick helt enkelt inte bort att pulverdamm innan jag värmde. Nu har jag fått ett tips att torka av pappret med en mirakeltrasa innan jag stämplar. Det verkar funka!
Och här ligger Tilda från Magnolia och filosoferar. Hon har fått lite glitterlim på vingarna.


Monstertag

Orange och blått går så bra ihop när man får till det rätt! Här ett busigt monster på hälsningsuppdrag. Ögonen och svansen har fått lite 3D-lack. Det randiga bakgrundpappret piffade jag till med röda stjärnor.


Nygifta

Åsa och Hente har gift sig! Grattis!
Det ville vi fira med ett kort. Jag körde en bild från vigseln genom ett program för att få den att se gammal ut, och jag tycker det blev riktigt bra!Eftersom det är ett foto har jag frågat om lov om jag fick visa det här. Och det fick jag.

Utelåst

Idag blev jag utelåst! Inte kul. Linnéa var själv kvar på insidan och hon lyckades inte låsa upp eller öppna något fönster som kunde hjälpa. Extranyckeln var också borta. Jag stod där ut i bara jeans och kortärmad topp och trätofflor. Brrrrrrr! Det är minusgrader ju! Jag skulle skaka ett fårskinn när det hände så jag fick svepa det om mig så gott jag kunde. Till slut gick jag över till en granne som lånade ut telefon och fixade varm dryck. TACK till dig! Allt slutade bra för maken kunde åka direkt från sitt jobb och låsa upp för mig. Nea var inte heller rädd eller ledsen för att jag var borta. Hon hade satt sig framför TVn och hade det så bra så.
Jag har pysslat ihop ett tackkort till grannen.Tyvärr lite suddigt i scanningen, men det förstod ni kanske...


Gifta i hemlighet

Flera par vi känner och/eller är släkt med har gått och gift sig i hemlighet nu i vinter.
Vi vill ju ändå fira dem och visa att vi gillar deras val.

Det här kortet har vi skickat till L och M. Gratulationer och lyckönskningar från oss!Texten är stämplad i guld, även om det inte syns så väl här. Och jag gillar verkligen kärleksträdet från Magnolia.

En liten Axel

Våra vänner har fått en bebis och vi skickade förstås en present och ett kort. Jag gillar verkligen den här vikningen av kortet med den stora tagen.

Längtan efter våren, någon?

Kanske har jag tagit mig ur vaccumet efter alla julkort nu. Hjärnan ville liksom inte riktigt ställa om sig. Det som fick det att lossna var en av julens tömda chokladaskar. Jag kände att jag bara måste göra om den! Och så har jag skaffat lite nya Magnoliastämplar. Det blev en längtan efter vår, eller kanske till och med försommar, med syrener och värmande solljus. Hortensiorna fick också vara med, för de är så söta!
Spring has sprung och det är lite bättre ordning på mina band.
RSS 2.0