Som i en liten ask

Jag blev inspirerad till att göra den här lilla asken hos Kortmakarens blogg.
Jag har stämplat solrosor från Magnolia med brun dyna och färglagt med ProMarker.


Fånga dagenJag har varit på fjällsemester och då blir det så klart inte särskilt mycket pysslande. Innan vi åkte gjorde jag det här kortet som jag tycker blev så mysigt i färgerna. Rosa och gult är en underskattad färgkombination. Jag har maskat ihop de två Magnolia-stämplarna mitt i motivet innan jag färglade dem med ProMarker. Även de tre små halvpärlorna längst ner till vänster är infärgade med ProMarker.

En kollega har köpt kortet, och jag hoppas att mottagaren blev glad :-)
Vinnaren är...

Nu är det dags att tala om vem vinnaren av födelsedags- och jubileumsutlottningen är!

Men först tänkte jag visa vilka kort vinnaren får.

och
Jag har använt en slumpgenerator för att dra vinnaren.

Och vinnaren är JOSSAN!!!
Stort GRATTIS! Vinsten kommer på posten.

Gifta 1 år!

Idag är det precis ett år sedan Nicklas och jag gifte oss! Många härliga minnen att tänka på idag alltså. Jag har gjort ett litet vikalbum med några kort från dagen. Det var superkul att sitta ner och gå igenom alla korten igen.

Själva vikalbumet har Annika på Corculum lärt mig hur man gör.

Ihopvikt är albumet 3 x 3 tum (ca 7,5 x 7,5 cm).När man öppnar det så ser man sju luckor eller flikar. Antalet flikar går att variera såklart men här passar sju stycken. Det är också sju man få om man använder ett helt cardstock som bas. Bokstäverna är utstansade med Cuttlebugen och alfabetet Babyface.
Under varje flik har jag satt en bild och skrivit en kort kommentar i en stämplad journalingruta.
Igår var jag på Kungsbackamässan och laddade upp med mer pysselmaterial! Vi får väl se om sommaren ger lust att skapa eller om annat lockar mer. Idag är det så varmt och fuktigt att papperspyssel är uteslutet. Vem vill ha fuktiga fingeravtryck och svettdroppar på sina kort !?! Jag hoppas åskan kommer snart...

Idag är sista dagen att lämna kommetarer i förra inlägget för att vara med i utlottningen.

HURRA HURRA!!!

Idag är det inte bara min födelsedag, utan det här är också mitt 100e (!) blogginlägg!

Det tänker jag fira genom att lotta ut tre kort jag gjort till en av dem som lämnar en kommentar här senast söndagen den 11 juli! Min egen blogcandy alltså! Vilka kort det blir avslöjar jag inte ännu ;-)
Har du en egen blogg så lägg gärna en länk hit också!


Underbar dag!

Det gissas att det idag är årets varmaste dag. Tja, kanske. Vi har haft det underbart i solen idag, men väldigt blåsig!

I förmiddags var vi på självplock och plockade jordgubbar. Såååå goda när de fått värme och sol i några dagar! När vi kom hem var det ändå rätt varmt och lite skönt att få vara inne en stund. Jordgubbslunch och syltkok blev det! 12 (!) burkar senare så var det till och med för varmt inne!

Vi packade våra grejer och åkte till havet istället. Smarholmen är vår favorit. Trots blåsten så var det en härlig eftermiddag med bad och solning! En toppensommardag helt enkelt!Om ni undrar varför alla burkar står upp och ner så beror det på att det är ett jättebra sätt att kolla att alla lock är helt täta. Den lilla luften som är kvar inne i burken tar snabbt slut och sylten håller jättelänge! De står alltså såhär hela tiden tills de ska öppnas.

De små kaninerna som kikar fram bland blommorna har min mamma målat :-)

RSS 2.0