Sommar!!

Har ni haft en härligt midsommar? Det har jag!! Varmt och skönt och avslappnat med familjen. Toppen helt enkelt. Jag har njutit av solen och inte velat sitta inne och pyssla (Ja, du läste rätt!!)

Men idag så kom lusten och inspirationen tillbaka. Jag till och med testade en "ny" färgkombo! Det ni!

Och björnen Bently är ju så mysig! Tycker ni inte!?Jag har varit lite sen med att skaffa en textbakgrund, men nu är jag jätteförtjust i den! Fånga dagen hoppas jag ni gör hela veckan. Jag ska göra mitt bästa jag med!


Dopkort

Det här dopkortet har jag gjort på beställning. Jag älskar texten och elefanten är såååå söt! Den "nätiga" biten i bakgrunden har jag sprayat med mist från Memories blandat med lite perlex för skimrets skull. I knuten på bandet hänger ett par babyfötter.Det blev en mörk bild igen! Kanske lär jag mig att fota i bättre ljus någon gång. Chanserna är ju helt klart fler så här års!

Mumsiga kakor

Den här veckan har jag varit hemma med förkyld Linnéa. Jag har också varit hänging så så mycket pysslande har det väl inte blivit. Jag har börjat sy på ett nytt lapptäcke. Det är ett docktäcke till Neas mjukdjur. Det är något med regniga sommardagar som gör att jag längtar efter min symaskin :-)

Jag har också hunnit baka chokladkladdkakorna i senaste numret av Buffé. Tydligen Marcus Samuelssons recept. Oavsett vem som kommit på dem är de superdupergoda! Kakburken köpte jag förresten på resan. Men utan kakor. Orkade inte släpa hem sådana.

Muffins har det också blivit med choklad, mandel och tranbär. Hooho jag måste nog gå ut på långpromenad med en gång...


RSS 2.0