Rosa beställning

Jag fick en beställning på ett kort till en söt liten flicka som gillar rosa. Så här blev det!
Det fick bli den söta fjärilsstämpeln från Magnolia.
Tackkort igen

Det bara slutar folk på jobbet hela tiden känns det som.
Det här fick Ulla i fredags, då det var hennes sista dag hos oss.Jag maskade hÄnglaflickan och stämplade dit fågelbordet och den lilla hörnblomman. Fågelbordet använde jag också innuti kortet, men med en svag stämpelfärg. Det var för att det skulle gå att skriva hälsning och namn över den.

Lycka till på ditt nya jobb Ulla och ha en fortsatt bra vecka alla ni andra också!

Söta tags

Jag fick ett gäng söta stämplar med posten idag. Var ju tvungen att testa direkt såklart! Det blev tre söta etiketter.
Dessa har jag satt på bajspresenter. Ja, du läste rätt!!! Linnéa behöver ett liten extra motivation för att bli blöjfri på dagarna. Vi har testat allt möjligt för att få det att funka och nu är vi framme på muta. Tre små presenter hänger i badrummet mitt emot toaletten och väntar på att saker ska hända. Jaja, nog om sånt...

Jag har skurit ut tagsen i vaniljgul cardstock och smutsat kanterna med Antique linen och Chestnut roan. Sedan stämplat lite lager på lager för att få lite mer liv. Jag tycker de blev söta! De blev ännu sötare med namn och rosetter.


Välkommen

Jag har pysslat ihop en välkommenskylt till hallen. Hjärtanen är klippta på frihand för att få en mindre prydlig känsla. Längst ner hänger en liten kramhÄngla som jag stämplat på krympplast och sedan färglagt med Promarkers innan jag krympte den. Det är alltså samma stämpel som på det stora hjärtat.Texten består av tjocka bokstäver som jag satt rikligt med glitter på. Tyvärr syns glittret, som vanligt, inte så bra på bild. Bakgrundspappret är från Tilda papercrafts paperstack Springtime.
Och så en blid på lilla krympisen.Ha en bra dag allihopa! Hoppas snön smälter undan snart!

RSS 2.0