Mors dag!

Vi har firat en härlig mors dag hos min mor och far! Grillat och haft det skönt i trädgården. Eftermiddagsfika i soffan med visning av Paris-bilderna. Linnéa rusade runt och busade med kusin Ludvig så hon var helt slut. När vi åkte hem somnade hon i bilen vid sextiden, och hon kommer nog sova gott hela natten.

Det här kortet skickade min man till sin mamma.  Det är ett pop-upkort med superfina stämpeln Fuchsia från Stämpelboden. Tyvärr har de stängt sin butik i Alingsås och e-butiken. :_(

Tillägg: Hurra!! De fina stämplarna finns att köpa på http://vildastamps.com/. Där finns en nästan likadan fuchsia

Jag hoppas kortet kom fram i tid till svärmor.

 

Bilderna är visserligen tagna utomhus, men på kvällen. De är därför lite mörka. Blomman är från vårt underbara gamla päronträd. Igår släppte trädet taget om nästan alla blomblad och de singlade ner som snö. Magiskt!


Tillbaka

Nu är vi hemma igen, eller ja, vi har faktiskt varit hemma ett tag redan. Det var helt underbart i Paris och vi var riktiga turister med kameran i högsta hugg och tittade på massor med turistgrejer. Härligt! Det gick till och med hyfsat med min gamla skolfranska :-)
Tyvärr hade jag inte någon tid, eller ens tanke på, att leta stämpelaffärer där. Men man kan ju inte få allt ;-)


När jag kom tillbaka till jobbet var det dags att fira av en blivande pensionär. Jag hade fått äran att göra kortet. Så här blev det! Rött och lila igen! Och jag måste säga att rosettverktyget jag visade för ett tag sedan funkar väldigt bra!
Och Ulla, mitt uppdrag är snart färdigt!


Semester

Hurra!!!! Nu ska vår försenade bröllopsresa äntligen bli av! Imorgon åker vi!!


Meet Edvard

Det här är Edvard från The Greeting Farm! Mycket tuff kille som är superkul att färglägga.
Jag har gjort det här kortet efter veckans utmanings-skiss på I ♥ ProMarkers Challenge Blog. Han är såklart färglagd med ProMarker-pennorna.
Den större blommans mitt har fått en gnuggis som extra piff. Och så lite glitter på blombladen! Stjärnorna på CSn är stämplade med versamark.Jag hoppas kollegan som ska få kortet blir glad. (oh ooo hoppas jag inte avslöjat för mycket nu...)

Stjärnmagnolia

Idag har vi haft en helt underbar vårdag. Varmt, soligt, plockat vitsippor och grejat i trädgården.
Jag har planterat en stjärnmagnolia. Hoppas den överlever och blommar redan nästa år!
Jag har pysslat ihop ett litet verktyg som hjälper mig att knyta snygga rosetter. Jag har hittat mallen och instruktionsvideon hos Prickiform. Rosetten på hängbandet är såklart knuten på verktyget. Tidigare har jag använt min stekgaffel till rosetter. Skönt att inte behöva rota i köket, eller till och med diska, när jag ska ha en rosett.
Jag älskar de söta violerna som blommar under vårt päronträd. De sprider sig mer och mer för varje år så snart är nog hela gräsmattan lila på våren!

RSS 2.0