ADVENT

Nu är härliga advent äntligen här! Fram för mys och ljus!!

Jag har gjort en dörrkrans att hänga på dörren. Årets blev röd och grön med glitter och en silversnöflinga.
På jobbet har jag ställt det här tältkortet!
Det är bara 10 x 10 centimeter. Ängeln stämplade jag på krympplast, så den skulle få plats. Den "flyger" omkring i kortet.Från sidan ser man varför det heter tältkort. Det har nämligen en botten och är "ihopnypt" upptill. En beksrivning hur man gör finns hos Kort i focus.

Ha en skön advent och försök att ta det lite lugnt också!

Grattiskort

Här kommer ett grattiskort i lite tuffare stil. Det fick inte vara gulligt eller sött var beställarens order. Så då blev det storstad istället ;-) New York för att vara exakt!

Stjärnan, som är en smyckedetalj, hänger fast i ovalen, så den följer alltså med när man öppnar kortet. Några blingstenar har också kommit med.
Det är en z-vikning med plats både för hälsning och för många underskrifter, om man vill det. Det finns två skrivytor till på baksidan av vikningen.
Namnet är proppat med glitterlim. Som vanligt lyckas jag inte fånga glittret på bild.
Solglasögonen har fått en rejäl dos glossy accent.Till golfaren!

Jag blev så inspirerat av Bellamios kort på Pysseltagen! Eftersom hon har gjort en så fin tutorial (beskrivning) av hur man gör var det bara att sätta igång.

Jag hittade en fin bild på nätet som jag utgick ifrån. Sedan har jag valt papper och dekorationer utifrån den. På framsidan har jag satt virkade blommor och faktiskt en utklippt golfboll! Snirklarna har jag stansat ut i wellpapp och ovalen har jag kört i min "papperskrusare". En lite blingsten har jag satt på varje sida.När man öppnar första sidan i kortet kommer fler golfbollar fram och ett träd. Svagt på vänstersidan finns trollsländor.På tredje sidan kommer så inspirationsbilden! Här finns också plats att skriva hälsningen. Bakom har jag stämplat en snirkel i brunt. Den översta syns ju också när kortet är stängt.På baksidan har jag också satt mönsterpapper och en stämpel med mitt namn. Jag har också skrivit dit web-adressen. Som ni ser så har jag låtit knytbandete ligga bakom pappret även på baksidan av kortet.Och här kommer en närbild på den fina namnstämpeln från Forma hantverk.


Motorcykel

Det här kortet kommer en blivande 50-åring få. Han är motorcykelintresserad och det är ungefär den enda jag vet om honom. Bilden har jag hittat på nätet vid något tillfälle och sparat. Tyvärr kommer jag inte ihåg adressen eller vem som tagit den.
Grattistexten längst ner har jag stämplat och embossat i silver direkt på mönsterpappret. Sedan har jag fyllt i med svart ProMarker. Det gör att mönsterpappret svagt syns igenom texten. En härlig effekt tycker jag! Papprena är förresten från 7gypsies. Den lilla silverstjärnan i övre vänstra hörnet är en smyckedel jag köpt på en mässa. Den hänger löst i en floss trädd genom två öljetter.I fickan finns en tag som jag ditressat och stämplat lite på. Sen har den fått årtalet på sig. Ibland vill jag inte smacka upp årtalet mitt på framsidan.
Parmesan!!

Jag fick vara med i Buzzador-kampanjen om parmesanost!
Buzzador handlar om mun-till-mun-marknadsföring. Läs mer om vad det innebär att bli Buzzador här!

Jag buzzade smarrig Parmesanost från Zeta som förrätt vid vår farsdagsmiddag. Innan alla högg in såg det ut såhär:Förutom ost som lagrats 14 och 22 månader i paketet fanns också en specialkniv för parmesan och en balsamvinäger med fikon. Vinägern var så smaskig att droppa på osten. Vi la till lite kex också för syns skull :-)

Vill du också bli Buzzador och testa nya produkter tillsammans med vänner så klicka på länken Buzzador i min länksamling!

Nalle till far

I söndags fick min pappa det här kortet. Jag tycker det blev så härliga färger och björnen är så söt!Inuti har jag gjort en liten ficka för lotter och så har jag satt in en bild min dotter har ritat. Och jo, min pappa har skägg!Det här kortet är också ett bidrag till Pysselmyrans veckoutmaning för veckan 45 & 46!

Mera dop

Jag fick ett uppdrag att göra ett kort till lilla Agnes som ska döpas. Det är ett så roligt uppdrag! Jag valde att göra ett stafflikort med en bild av nallar på. Bilden har jag hittat någonstans på nätet. Jag har "föråldrat" den lite. Runt om sitter en rad med glitterprickar. Om man tittar noga ser man den ljusblå fjärilen på himlen vid blidens övre högra hörn.När man ställer upp kortet kommer dophälsningenfram. Den har jag embossat med guld. Blomman har jag gjort själv. Charmsen med babyfötter som hänger från blomman tycker jag är sååå söt!
Blogcandy

Har hittat den här superfina blogcandyn hos Kamillas krypin!
Klart jag tar chansen att vinna!Kalas

Idag har vi varit på lillkusin Ludvigs kalas. Presenter hade vi såklart med och ett kort hade jag gjort också.

Raketerna på bandet är gjorda på krympplast. Av någon anledning påminner de mig om fiskedrag, men det är alltså rymdraketer...  Bokstäverna har jag stansat ut i dekorgummi.Inuti kortet har jag satt en liten teckning från Linnéa. Grattis har jag stämplat på ett färgat papper och klippt ut och sedan klistrat fast i kortet. Lite magic mesh sitter i hörnen både på framsidan och inuti kortet


En liten flicka

Vänner har fått en lite flicka.
Jag gjordet det här bebisrosa kortet utifrån en vikning vi gjorde på Pappersakademin häromdagen.

Vikningen blir en fick med ett lock som man knyter fast. Inuti finns en tag med hälsningen.

Jag älskar den lilla texten om "stjärndamm". Guldembossig på båda texterna. Kanten här ovan är torrembossad med en blomslinga.


Här kommer "originalet" som jag vikt efter. Det är härligt juligt!

ATC Sverige 6 år

I höst fyller ATC Sverige 6 år. Vi har förstås en swap för ett fira detta. 6 kort ska man göra och jag gjorde tre stycke av två olika. Siffran 6 skulle finnas med. Jag stansade ut mina i foam.
Bentley heter björnen och han är så söt! Färglagd med ProMarker i vanlig ordning.

Jag börjar verkligen gilla att jobba med det lilla ATC-formatet!

Halloween är slut

Halloween är slut för i år. Men här kommer några bilder i efterhand.

Först kommer några bakelser vi mumsade på. De är köpta på Steinbrenner och Nyberg. Mumsigare spöken och pumpor kan man nog inte få! Pumpor med choklad och mandariner. Spöket med lakrits och hallon. Mörkt kort för de kom ju i skymningen.
Förra veckan var jag på kurs hos Pappersakademin. Ett av alstrena vi gjorde var denna halloween-påse:

Ett pris!

Jag är mycket stolt att min ATC I Svampskogen blivit framröstad som vinnare på månadstävlingen hos ATC Sverige!
Priset är att den visas på gruppens förstasida hela november.
Det värmer gott när andra gillar det jag gör.

Dörrskylt

Linnéa ville ha en skylt till sin dörr. Den skulle vara rosa, och lila, och röd och sen kom alla färgen på en rad. Hon ville ha två stämplar på den; choklas- och vaniljglass, och en ailien, som hon tycker ser ut som en krabba. Röd skulle den vara också.

Vi kikade på papper och det med fåglarna fick godkänt, även den röda. Bollfransar skulle det också vara och bokstäverna skulle vara lila och rosa. Glittra skulle det göra också! PUH det var en av de mest krävande beställningar jag haft *flin*  Men hon är ju fyra år så jag gjorde så gott jag kunde, och hon blev väldigt nöjd. Här kommer då resultatet:ALLT glittra mycket måste jag säga. Särskilt namnet. Som vanligt är det svårt att fånga på bild. Jag tycker faktiskt hela skylten är svår att fota. Det ser så platt och blekt ut på något vis. Inte alls som i verkligheten.

RSS 2.0