Mer ATC

Mer ATCer har landat i min brevlåda.
Senaste swappen jag fick var med temat klotter. Man skulle klottra något som man ofta gör eller är känd för att göra.
Jag körde med min, för några, kända blomma. Så här blev det:
Eftersom stämpligt är det jag gillar bäst har jag fått med det också på tre av korten. Jag minns i alla fall inte att jag stämplat på det blå kortet. Det var ändå skönt att få släppa loss lite med pennorna.
Jag måste bara säga att de korta jag fick tillbaka också var mycket härligt klottrade!

ATC-ask

Jag har skickat iväg dessa två ATCer till en vän. Den första är en del i vårt byte under temat Något ätbart. De pyttesmå muffinsarna har fått färg med ProMarkers och så lite glossy accents på körsbären. Kissen har fått lite på nosen.Även den här retsamma Filuren har fått glossy accents på sig. På tungan. Han står i en massa små små glaskulor. Bubblor? Slem? Jag vet inte...
Vad det är han ville säga får man bara gissa!Idag har jag också fått en massa fina ATCer från Halloween-bytet hos ATC Sverige. Tyvärr inga bilder på mitt bidrag för jag kan inte hitta dem!!! Jag är säker på att jag fotat, men bilderna finns inte i datorn och inte heller kvar i kamran. GRRRR!

För att ha något fint att förvara mina ATCer i har jag gjort om en ask. Bakgrundspappret, som jag klädde in asken med, har jag förbättrat lite genom att stämpla fjärilar och en blommor. Sen har jag satt på lite bling och ett snöre att öppna med.
Och från en annan vinkel:


Dopkort

Jag fick en beställning på ett dopkort. Jag valde att göra en ganska ren design. Men jag kunde inte låta bli att stämpla dit den söta lilla fågeln :-)
Inuti kortet har jag stämplat På dopdagen och gjort lite snyggt även där.


Lila och grått

Jag fick en beställning på ett kort i Lila, grått och vitt. Kul utmaning tyckte jag och satte igång. Jag testade att måla med distresser igen och tycker det blev riktigt bra den här gången. Jag har också petat dit ett flätat ric rac-band. Pappret till det hade jag stämplat lite först innan jag skar upp det. Några av halvpärlorna färgade jag lila med ProMarker. Det funkar faktiskt jättebra!
Jag hörde att mottagaren var mycket nöjd. Superkul!


Mer svampskog!

Jag kunde inte låta bli att visa den här ATCn jag gjort för höstswappen i ATC Sverige. Den påminner mig lite om dagens skogspromenad (se förra inlägget). Jag har gjort tre såna här kort och de andra två har andra färger på hjärtan och halvpärlor. Allt är stämplat i en distressruta. Stämplarna är från Magnolia. Sen har jag målat svamphattarna och hjärtanen med Promarker. Därefter har jag lagt lite guldmedium på två svamphattar och avslutat med glossy accents på hjärtanen.
Jag hoppas de som får dem blir glada!


Skogspromenad

Jag älskar att gå i skogen i oktober! Trots att inte dimman lättade helt idag så var det jätteskönt. Helt stilla. Alla spindelnät hade droppar på sig så man slapp gå in i dem. Inte mysigt att få dem i ansiktet tycker jag. Ibland såg de ut som vita julgranskulor som hängde i träden.
Färgerna var helt underbart klara trots att inte solen sken. Särskilt i de partier med bokskog jag gick igenom.

Jag hittade också en del trattkantareller. Med tanke på hur länge jag var ute borde det blivit fler, men jag känner inte den här skogen så bra. Bara andra gången jag gick där.Mitt första besök vid Skårsjön. Den presenterade sig väl med spegelblank yta och två sjöfåglar som tog sats och lyfte. Det var så tyst att jag hörde hur fjädrarna gnisslade mot varandra. Det där fula i förgrunden tror jag är någon slags fikabord...Mera blog candy :-)

Papermaze har en blogcandy. De lottar ut två av sina nya superhärliga stämplar med ugglor på.

Klicka på bilden för att komma dit! På deras blogg ser ni också hur de andra sötisarna ser ut!
Observera att hela bilden ovan är hämtad från Papermazes blogg.

Svensk Scrapbooking fyller år.

Det firas med födelsedags CC och blogcandy!

Du hittar med på Svensk Scrapbooking.


En utmaning

Jag har bytt två ATC med Maria. Hon utmanade mig att göra en ATC med bara restpapper från andra projekt.

Så här blev det:Ängeln har fått Crackle accents på sig. Det gjorde att det blev väldigt svårt att fota den! Men effekten i verkligheten blev riktigt fin. Jag hade några wellpapphjärtan över från ett annat projekt som jag tyckte blev fina här. Jag har dragit över dem med stämpeldynor i guld och rött och smutsat kanterna med brunt.

Det andra kortet har fått en härlig uggla och är faktiskt det allra första ATC-kortet jag gjort.Av någon anledning har jag gjort mina kort på bredden. Det kändes mest naturligt att jobba så. Men jag tror jag ska försöka göra dem på längden i fortsättningen.

Söta änglabarn


Härliga fjärilar


RSS 2.0