Grattis mamma!

Imorgon fyller världens bästa mamma, min alltså, 60 år. Vi var och firade henne igår. Blommor och presenter överlämnades och ett kort såklart.
Tårtan och texten är embossade i guld. Kakunderlägget är mistat med rosa och svart glimmermist och även bakgrundspappret har fått lite rosa och svart mist. Stjärnknapparna är i trä och har fått lite rosa band i hålen.
När jag mistade kakunderlägget så gjorde jag det mot insidan på kortet. Det lämnade då detta spetsmönster kvar. Jag stämplade en textstämpel i mitten.
Sedan en sida att skriva hälsningen på. Stjärnpappret, som är från Magnolia, följde med även här och fick lite mist på sig. Ett guldembossat lejon fick också plats.
Även baksidan fick stjärnpapper med mist på. Det räckte även till en liten tag till blombuketten men den har jag ingen bild på.
Jag hade även gjort en annan present men den får ni se en annan dag.
Nu fortsätter jag att vänta på att bebisen ska komma ut. Beräkningen var idag, men det verkar inte bli någon juli-bebis.

Elefanter!

Stoff & Stil har, äntligen, öppnat en butik i Göteborg. Jag var där och bunkrade upp med tyg och lite annat. Jag fick också med mig ett mönster till en mjukis-elefant! Linnéa fick den första jag sydde och hon valde tygerna själv. Hon har döpt den till Lilla Hjärtat på grund av hjärtanen på det lila tyget.Nästa elefant ska bebisen få, är det tänkt! Jag fick hjärnsläpp och sydde på huvudet åt fel håll, TVÅ gånger! Men till slut så blev det rätt :-) Och det är elefanter på tyget med!


En liten trollunge

Vänner har fått en liten tjej! Vi gratulerar och skickar ett kort så klart!Jag har maskat ihop stämplarna med trollungen och texten till vaggvisan. Sen har jag använt en die från Spellbinder för att få cirkelformen runt om. Lite rosa distressfärg och glitterlim runt kanterna gav ett lyft. Bakgrunden har jag stämplat med en ormbunksstämpel lite vilt och några fjärilar fladdrar omkring. I den tunna rosetten hänger en likadan fjäril som jag stämplat på krympplast och innan uppvärmningen färgat in med rosa akvarellpenna. För ytterligare lyft har jag monterat trollungepanelen med distanskuddar.
Allt är monterat på ett ganska mörkt rosa kartongkort.

Hoppas ni har en lika skön sommar som jag! Magen växer och växer men jag mår bra. Nu längtar jag efter att liten ska komma ut!

Juli

Vi har haft några härliga dagar med fint och varmt väder. Så skönt att kunna greja i trädgården och åka till havet och bada!
Månadens kalenderblad kommer här:
Bakgrundspappret har så mycket färger och detaljer att jag inte satt dit särskilt mycket själv. Stämplat solvarma tjejen från The Greeting Farm, en pin med lite spets runt nålen och några bitar tissue tape. Almenacksbladet har fått lite snirklar med hjälp en en stencil och blå stämpelfärg.

RSS 2.0