Student!

Jag fick en beställning av en far vars dotter tar studenten. Han såg kortet som finns i inlägget Mer bröllop, mer rosa lite längre ner, och ville ha ett liknande. Och så blev det!
Befriande med studentkort som inte bara är gula, blå och vita.
Vad sa du?

Jag har gjort om en liten anteckningsbok att skriva ner vilka tokigheter Linnéa säger i. Just nu kommer det mycket roligt ur munnen på henne. Sen är det en hel del saker som ur hennes perspektiv är helt logiska, men som blir så fel :-) Nu gäller det att komma ihåg att skriva ner dem också!Jag har först satt tissue tape runt alla kanter och över bokryggen. Sedan har jag strukit över med vit dabber paint (akrylfärg). Jag mätte ut mönster papper till fram och baksida och stämplade lite text på dem. När jag monterade dem fäste jag också ett smalt sidenband som funkar som bokmärke. Jag stämplade journalingrutan och nycklarna på vit kartong och klippte ut dem. Två små bandsnuttar och några bokstäver samt lite mer dabber + blått glitterlim runt kanterna så var det klart!

Mors dag

Hoppas alla mödrar, och alla andra också, haft en bra dag idag! Det har jag haft. Min dotter hade gjort blommor i silkepapper till mig på förskolan. Så söta. Och en solfjäder med texten "I am your biggest fan" på :-D
Min mor fick blommor och, såklart, ett kort.
Stämpelsetet från Artemio har kommit fram igen och den här gången i svart och blått.

Egoboost

Några gånger under våren har olika arbetskamrater frågat om jag inte kan ta med några kort jag gjort så de får se dem. Idag kändes som en bra dag för detta. Det är ju trots allt inte så många dagar kvar på jobbet för mig nu (10 arbetsdagar, men vem räknar !?!).
Jag samlade ihop ett gäng kort och många var väldigt intresserade och kom och tittade! Superkul och jag fick massor med beröm. Jag söööög åt mig, jag lovar!
De som ville fick också köpa kort jag gjort. Sålde faktiskt ungefär hälften av dem jag hade med. Blir stolt och glad att andra vill ha det jag gör!
Här är ett par av korten:
Här har jag stämplat hela mönsterpanelen. Jag har använt ett set med stämplar från Artemio. Jag blev riktigt nöjd med resultatet och kommer helt klart testa igen!
Här har jag gjort en distressruta som jag stämplat med en "blommig" stämpel i samma färg som bakgrunden. Över det hela en härlig gammaldags barnvagn. Hälsningen stämplade jag på en separat tag och den fick också lite av den rosa distressfärgen. Och så en liten bit blomsterspets längst ner. Tycker den är så läcker!
Det här kortet har ett blått tvillingkort. Kanske visar jag det en annan gång :-)
Här kommer ett bebiskort till! En söt lite trollungen vilar bland blommorna. Klart det passar med den fina vaggvisan om trollmor och de 11 små trollen!
Nu ska jag gå och suga på alla snälla ord idag och kanske sätta mig och skapa lite mer :-) Tack alla goa arbetskamrater. Jag kommer sakna er när jag blir hemma.

Dop

Ännu ett rosa kort. Ska inte mina rosa papper ta slut snart?!?
Här är det en dopbeställning som löd "rosa, gulligt och med ballonger". Jag tror jag fick till det ganska så bra :-)

Många små vänner...

fyller fyra år i vår. Här kommer ett litet kalaskort till. Jag tycker det är så kul att göra dessa mindre kort som omväxling till de stora och vräkiga. Och rosa är fortfarande färgen som gäller. Hur mycket rosa har jag egentligen i min låda!?! Björnen Popcorn har i alla fall valt gula blommor som omväxling ;-)

Mer bröllop, mer rosa

Jag fortsätter i den rosa och romantiska stilen.
Den här gången fick ett brokadliknande papper med silverglans ligga i bakgrunden. För att texten skulle komma upp lite fick den en "fotomatta" av vellum och sattes på distanskuddar.
Just det här kortet behövde en sedelficka på insidan. Och så fick det en stor skrivyta till hälsningen.
Idag har jag fått se bilder från själva bröllopet. Fantastiskt vackert brudpar! Miljön var vacker, vädret också och festen lät oförglömlig :-)

Bröllop

Jag gör många rosa kort just nu. Kan inte låta bli! Här är ett beställt bröllopskort. Det är vikt i tre delar.
Ihopvikt ser det ut såhär. En trekantsflik går ner från ena sidan. Den har fått ett litet blomsterarrangemang på sig.
När man viker upp fliken ser man hela panelen där jag stämplat och embossat "i nöd och lust". En guldig fjäril har också landat här.
Nu viker man den stora fliken uppåt och där finns plats för hälsningen. Namnen har jag stansat ut med Cuttlebugen.
Till sist en liten närbild på blommorna på framsidan.

Konfirmationstider

Jag har gjort ett konfirmationskort på uppdrag!
Såhär blev det på framsidan. Texten fanns redan på det ljusblå pappret men jag har stämplat dit swirlen. Bilden är från ett klippark.
Inuti kortet satte jag en vers ur en psalm som var viktig för mig när jag konfirmerades. Jag skrev ut den med skrivaren på vellum med fjärilsmönster. Fastsatt i den ljusblå fotomattan med öljetter.

Dopkort

Här kommer två dopkort. De är lika, men ändå olika på grund av valet av papper och färger. Igelkottens bubblor har fått 3d-lack på sig så de är blanka och fina.

Inuti ser de lite olika ut, men här kommer en variant.

Sköna maj

Så var maj äntligen här! Det är så skönt med solsken redan när väckarklockan ringer, även om det är kallt ute. Det är faktiskt frost ute idag. Men blommorna blommar glatt i gult, rosa och vitt.
Kalenderbladet den här månaden är blått, rosa och vårigt.
Jag har stämplat fjärilarna och blommorna under knapparna. Knapparna har fått lite sidenband i hålen. Den rosa blomman har jag gjort själv av kaffefilter. Under den har jag mistat över en mask.

RSS 2.0