Mer elefanter

Det blev tre elefanter till. Två i samma storlek som tidigare och en stor i fleece. Alla har nått nya hem och nu tror jag att elefantmönstret får vila på hyllan ett tag.

Ny Buzzadorkampanj

Den här gången har jag blivit utvald att vara med i en kampanj för Vanish!
Jag fick ett väldigt generöst provpaket med alla sju produkter i fullstorlek! Så här försvinner fläckar från det mesta som är tvättbart just nu.
Gå till deras sida (klicka på bilden) och lär dig mer och för att få koll på vilka fläckar som tas bort med vilken produkt. Nytt för mig var det antibakteriella pulvret som är superbra till babykläder.
Buzzador är mun-till-munmarknadsföring. Som buzzador får jag prova olika produkter och tjänster, dela med mig till vänner och sedan får jag några frågor om hur jag och vännerna uppfattar produkten/tjänsten. Vill du läsa mer, eller själv bli buzzador, så klickan här.

Höstiga ATC

Äntligen har jag knåpat ihop några ATC igen. Dessa är till ett byte med de flitiga och mycket duktiga tjejerna i ATC Sverige. Temat är Höst.
Jag har stansat ut ett löv och lagt som mask. Sedan har jag duttat med distresser över. När jag lyfte bort lövet tyckte jag det blev för skarpt så jag duttade lite svagt även på lövet. Därefter stämplat med fjärilen och en svag swirl som får föreställa vind. En liten halvpärla som pricken över i.

September

September har det ju varit nu ett tag och jag kom på att jag inte lagt upp någon kalenderbild. Det visade sig att jag inte ens hade fotograferat den! Men här är den i alla fall, i lite bättre begagnat skick. Tyvärr tycker jag inte fotot gör den rättvisa alls, men så blir det ibland när jag fotar :-)

En närbild på flickan och blommorna också:

Grattiskort till syster

Jag blev inspirerad av ett kort jag såg i en kortmakartidning. Resultatet blev ett gratulationskort till min syster. Kortet är lite större än vad jag brukar göra dem, men jag tyckte det passade så bra med storleken på hörnrundningarna.
De ljusblå bitarna har jag torrembossat. Ljuskronan och grattis är varmembossade med vitt pulver.

Min stora tjej!

Förra veckan fyllde Linnea 5 år! Det är otroligt vad tiden går fort! Hon önskade sig ett barnkalas hemma och då behövdes det ju inbjudningar. Jag hade sparat lite Hello Kitty-papper från någon pysselbok och lyckan var gjord. Vi knåpade ihop korten tillsammans och Linnea är en hejare på att tejpa och klistra :-)
Igår var kalaset och Linnea var så glad! När hon öppnade presenterna kom nästan glädjetårar. En lyckad tillställning alltså!

RSS 2.0