Tummen ur!

Äntligen har jag beställt en ny skylt till postlådan. Det är "bara" tre år sedan vi gifte oss och fick samma efternamn. Men nu är det alltså gjort.
Jag beställde förresten hos Skyltmax. De har massa namnskyltar som är lätta att beställa över nätet.
.
Visst är den här postlådan underbart SÖT! Finns hos bestkids.se.
.

Lilla busan

Här har jag gjort en lo med bild av Linnéa när hon var lite över året gammal. Hon hade hittat papper och penna och var såååå glad. Hon släppte dem inte för allt i världen.
Nu är hon snart sex år och säger att hon ska bli konstnär när hon blir stor! Och så ska hon sälja skruvar också.
;-)
.
.
Som bakgrundspapper har jag använt ett nytt papper från APD. Det heter Summertime Quatro 8. Jag har bloggat mer om det på APD-bloggen.

Sommarkort

Jag har gjort fyra nästan likadana sommarkort. Jag tänkte Neas förskolelärare ska få dem med någon liten present.
.
.
Jag tyckte det passar bra med en linnéa från Linnéa.
.
.
Detta kort syns även på APD-bloggen idag.

Nannys garden

Idag bloggar jag det här sommarkortet på APD.  Nya härliga papper, Summertime soft, har jag fått att skapa loss med!
.
.
När jag se de stämplade bina tänker jag på vårt härliga päronträd. Idag blommar det för fullt och när man står under det brummar det högt av alla bin som hittat dit. Kanske blir några päron i år då :-)

Hur är det möjligt?

Det här kortet har jag visst glömt att blogga om. Konstigt då jag gillar det så mycket att jag ramat in det och hängt upp det i sovrummet!
.
.
Jag tror att det först var tänkt till en utmaning i någon blogg, men så missade jag något kriterie för att det skulle få vara med. Jag har lekt loss med distressfärger, glimmermist och stämplar från Tim Holz. En boksida har smugit sig in liksom lite tissue tape.
.
.
I hörnet har jag satt en bit snöre, en utstansad knapp med crackle accents på och en fin brad. För att fjärilarna, som jag färglagt med distress och glimmermist blandat, ska lyfta lite har jag använt vit gelpenna runt dem.

Time for tea!

Nu när jag är hemma hela dagarna tar jag mig tid att använda te i lösvikt istället för färdiga påsar. Inbillar mig att det är godare. Samtidigt är det ju väldigt praktiskt med portionspåsar. Tetång har jag övergett för länge sedan och använder engångsfilter. Till vardags ett lite enklare och ibland ett lite lyxigare. För att det ska vara ännu lyxigare har jag gjort egna små etiketter att sätta längst ut på snöret.
Och teburkar kan man ju inte ha för många av, eller !?! Jag har gjort om en telåda i kartong så den ser ut mer som en plåtburk. Jag har pillat dit lite alla möjliga grejer under metalltejpen, som ni kommer att se!
.
Det finns lite "magiskt nät", utstansade blommor och hjärtan, stickers, textremsa från dymon, paljetter, punchinella, påsförslutare, nålar m.m.
.
.
För att burken ska se lite gammal, sliten och möjligen lite rostig ut har jag gått över den med svart akrylfärg och embossat med kopparpulver och ett annat tvåfärgat pulver som drar lite åt blått när bakgrunden är mörk.
.
.
.
Jag hade tänkt njuta av en kopp nu, men Felix tyckte det var lagom med en kvarts sömn i eftermiddag så det blir snabbdrickning. Smak: svart te med havtorn och citrus.

Prinsesskalas

Två enkla kort sattes på paketen till gångna helgens barnkalas. Prinsesstema var det men Linnéa klädde ut sig till älva. Tyckte dessa färdiga tags passade då. Jag har fått med dem i en tidning för några år sedan.
.
.
Det var visst ett mycket lyckat kalas som gick helt i rosa, allt från grädden på tårtan till toa-pappret ;-)

RSS 2.0