Mössor i solnedgången

Ja, jag skulle fota ett par mössor idag tänkte jag. Men solen går ju ner så tidigt! Bilderna blir ju inte så tydliga när skuggorna är långa. Nu finns mössorna på bild i alla fall!
 
Först kommer Linnéas:
 
 
Och här är Felix mössa:
 
 
Tappar era barn också mössor till höger och vänster? Här har de en strykande åtgång.
 
 
Och så var det ju bild på den där bilarbodyn från förra inlägget. Nu är den både tvättad och lagad. Men det var ju det här med solnedgångsbilder då. Ja, lite mer ser ni kanske.
 
Fy sjutton så skrynklig den ser ut! Jag skyller på solnedgången igen!!!    ;-D

Body med bilar

När nya numret av Ottobre design damp ner i brevlådan förra veckan visste jag direkt vad jag ville sy. En body av bilartyget! Och så här blev det!
 
 
Mönstret är med raglanärm, och alltså från Ottobre nr 6 2012. Storlek 80. Det ovanliga är nog en body utan knappar eller sprund i halsringningen. Passar ju perfekt nu när killen har blivit "stor". Tyget med bilar har jag köpt på Skroten. Orange ringtryckknappar i grenen från 3exter
 
Möjligen uppdaterar jag med en bättre bild av bodyn... om jag orkar. Den är i tvätten nu, såklart för det är där alla kläder är hela tiden känns det som, och en busstund med katten har redan givit ett litet hål i ärmen. Tror det går att fixa...

Stjärnkort

Här är ett stjärnkort jag bloggat på APD idag. Oj vad kul det var att fixa det här kortet! Och vilka mängder röd Distress Ink jag använt! Pappret, Hortensia 7, har helt klart inget rött i sig från början!
Kolla gärna in lite större bilder här.

Det bor en ängel i min... teepee????

 
Nu börjar jag mina julkortsexperiment för i år! Det här är ett teepee-kort, eller kanske indiantältskort på svenska. Det har tre sidor så det blir en del bilder idag :-)  Tältet sätts upp med hjälp av ett band. Det finns massa lösningar på detta men en liten rosett är väl aldrig fel? Det betyder också att tältet går att ta ner och skicka i ett vanligt, fast stort, kuvert.
Hela kortet är gjort av vit och gråblå cardstock och mönsterpapper på Annette Philip Design. Pappret heter Hortensia 10.
 
 
Motiven är stämplade med mörkblått och alla delar är chalkade med grå och gråblå dynor. Innan jag dekorerade kortet så mistade jag med en iridiserande spray. Det skymtar lite på bilden ovan. Några blingstenar smög sig också in.
 
 
På ena sidan har jag satt fast en liten utstansad filefolder. Den är här stängd med en rosett men går att öppna. I den finns julhälsningen och plats att skriva. 
 
 
Just nu pågår en Cybercrop hos ScrappTorget. Jag deltar i deltävling #9, Annorlunda kortvikning, med det här kortet.
 
Ha en skön vecka!
 
 

Mer ljus i höstmörkret

Jag pysslade ihop ett till värmeljusrör med tillhörande tändsticksask. Detta är riktigt höstinspirerat!
 

Gröna lejon

Jag sydde en pyjamas, eller kanske mysdress, till Felix. De grön lejonen från mjukatyger.se ser så mysiga ut! Tyget är interlock och är så mysigt!
 
 
Som ni ser verkar Felix trivas i den! Mönstret är från Ottobre design och har från början två dagkedjor fram. Jag tycker dock att en räcker. Det är mer befogat med två till små bebisar som ligger ner (still) när man klär på dem. Det är gott om rörelsevidd och de långa muddarna ger lite växtmån. Storlek 80 cl.
 
 
Tydligen finns det något intressant bakom soffan...

Ask med Hortensia

 
Den här altrade asken har jag bloggat på APD idag! Spana in de nya läckra pappren i serien Hortensia här.

Bröllopskort

Idag visar jag igen ett bröllopskort. Våra goda vänner A och J gifte sig i helgen. Kortet jag gjorde till dem blev i en ganska ren stil.
 
Jag har stämplat en massa ringar i guld som bakgrund. Texten är embossad med guldpulver. Rosetten ser så illig ut på bild, men är lite softare i verkligheten.
 
 Även inuti har jag tagit det lugnt och låtit mönsterpappret dominera. Ringarna har återkommit, men här embossade i guld.
 
Och så baksidan.
 
Det var en riktigt lyckad fest och jag önskar A och J ett långt och lycktligt liv tillsammans! Många kramar till er!

Gratulationer!

Idag gratulerar jag Annette, som designar de härliga APD-pappren, på födelsedagen!
Se inlägget här.
Jag har gjort en kul vikning med många små paneler som kan varieras i evighet! 
 
Tyvärr så blir det ingen bild på framsidan av det ihopvikta kortet. Jag har ett datastrul av någon sort så vissa bilder sparas helt fel. De blir bara randiga! Jag får fortsätta luska i hur jag ka bli av med detta problem!

Snart vinter?

Ja, det kan man tro när man ser den här tröjan! Tyget är från Mjukatyger.se och mönstret från Ottobre design. Storlek 116.
 

RSS 2.0