Flygande bilar

Här kommer flygande bilar! Det är Stoff&Stil som har det här härliga fotoprintet. Lillebror fick en tröja först och då ville storasyster också ha. Såklart hon fick det!
 
 
Lillebrors har blå-vit-randiga ärmar och röda muddar. Blev ju jättesnyggt! Storlek 92, så den är för stor ännu.
 
 
Storasysters har röda ärmar med vita stjärnor, svarta muddar i ärmsluten och cerise i halsen. Inte så illa det heller! Storlek 122 och den är stor, men funkar ändå nu. Den här tröjan har endast fotoprint på framsidan, då det inte räckte till hela. Bakstycket är av stjärntyget det också. 
Mönstret är från Ottobre.

Tävlingsinspiration

Idag visar jag det här kortet hos APD som inspiration till Bingo-tävlingen.
Kom och var med!
 
 
 
 

Vad tänker du på?

Idag bloggar jag den här layouten hos APD!
 
 
Glöm inte delta i Bingot!

Velourtröjor

Idag har jag två tröjor att visa upp. Båda sydda i velour, men i övrigt inte särskilt lika :-)
 
Först ut kommer tröjan som faktiskt blev färdig idag. Linnéa fick välja mellan två modeller. Hon valde den med knappar fram. Fast hon ville ha fickor som på den andra. Jaja, jag har snickrat lite. Hoppas hon blir nöjd :-)
Annars var det här en kul modell att sy då den var lite trixigare än vanligt. Jag är ganska nöjd med mönsterpassningen av ränderna mitt fram och de utanpåliggande fickorna.
Men åh vad den här velouren rullar sig! Till slut tog jag fram limsprayen för textilier. Då äntligen blev det lite ordning!
 
 
Sen har vi en tröja till Felix. Den är utan luva och har muddkanter både i nederkant ärmslut och som krage. Dragkejda fram är lite lättare att knäppa på en ål ;-)    
Tröjan har använts ett tag nu och funkar bra under overallen. 
 
 
Båda modellerna är från Ottobre design. Den lila och vita velouren är från Stoff&Stil, liksom den röda mudden. Bilvelouren har jag köpt i en Facebook-grupp, tror jag. Det kan ha varit ett Traderafynd också. 
 
 

Vårkappa

Det var ganska pilligt med alla detaljer, men kappan blev klar! Nea har själv valt knapparna. Den är sydd i vindpoplin och är fodrad med bomullstyg.
Mönster från Ottobre. Storlek 122 cl.


RSS 2.0