hÄngla med fjärilar

Här kommer ett kort med en flicka från hÄnglar och stÄnglar.
Den lilla fjärilen är från samma stämpel som fjärilarna på bakgrunden (Inkywings). Jag stämplade den på krympplast! Jättekul att upptäcka det materialet igen!


Mässa

Idag har jag varit på scrap- och stämpelmässan Papperskarft i Partille. Det var kul att ha så många av försäljarna samlade på ett ställe! Jag tycker det är lite svårt att samla inspiration på ett sådant ställe, för det blir för mycket på en gång. Men jag hittade många stämplar och prylar att köpa. Har redan monterat stämplarna jag köpte på EZ. Det är det system jag gillar bäst.

Idag visar jag ett kort som svärmor fick när hon fyllde år igår.


Anteckningsbok

Den här lilla anteckningsboken har fått en ny och fin framsida.
Jag använder den till mina masker.
Masker är utklippta stämpelmotiv som används för att maskera originalstämpelmotivet. Det kan man behöva göra om man vill färglägga runt ett motiv utan att kladda ner det, t.ex. med sprayfärg. Maskerna har jag stämplat på notispapper så de blir självhäftande. Det kan vara lite pilligt att klippa ut dem så det är smart att spara dem och använda dem flera gånger.


Hej då och lycka till!

Det här kortet, tillsammans med en present från hela enheten, fick en kollega när hon slutade hos oss sista augusti.


En dag i svampskogen

Idag har jag, Nicke och Linnéa tagit en tur i svampskogen. Det blev inte massor med svamp i våra korgar, men ändå lite. Blåbär och björnbär hittade vi också.

Tänkte jag ska visa födelsedagskortet syrran fick. Det är utifrån samma idé som jag använde i tävlingen hos Landstoken.


RSS 2.0