Påsalbum I vår trädgård

Idag visar jag ett påsalbum jag gjort. Det finns också i bloggen hos APD.
Albumet är gjort av åtta papperspåsar jag satt ihop och sedan dekorerat med mönsterpapper. Det skapas små flikar mellan de stora sidorna av påsarnas bottnar. Jag har valt att lämna en öppning i dem så att jag kan sticka in en tag. I andra änden av påsarna är öppningen kvar. Där finns plats för stora tags. Jag har valt att göra fotomattor på en sida och plats för journaling på en sida. De fina stämplarna är från YouDo och Stampers Ananymous/Tim Holtz.
.
Så! Dags för bilder.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu är det bara att sätta in bilder och dekorera lite mera :-)

En snögubbe!

Det här fotot på kusin Ludvig har vi haft på kylskåpet sedan förra vintern. När det var dags att ta ner det kände jag att det borde få lite mer uppmärksamhet trots allt.
Jag har därför skapat en lo med det på papper från APD och det är även bloggat där.
De gula vantarna lockade mig att använda mer gult.
Nedre kanten är distressad i gult. Sedan har jag stämplat snirklar på vänstersidan och en snöflinga nere i högra hörnet. Jag övar vidare på min textning och har därför skrivit rubriken på frihand. Bollfransen skulle bara med!
.
Men nu tror jag att jag ska ägna mig åt lite vårigare grejer :-) Det är ändå supervårigt ute. Vårblommorna doftar och flera sorters fjärilar fladdrar redan omkring. Är det verkligen bara i slutet på mars?

Två grattiskort

Dessa två grattiskort bloggas på APD idag!
Där står också lite mer om hur jag gjort dem.
.
.
.
.
Många bilder idag! Häng med för här kommer kort två.
.
.
.
.
Visst blir det läckert när det finns ytor man själv kan färga in på mönsterpappret!

Min klänning

Eller ja, det handlar om Linnéas klänning. Den jag tidigare visat upp när jag hade sytt den.
Nu har jag gjort en LO om den också!
.
Som vanligt använder jag storlek 6x6 inch (ca 15x15 cm). Mönsterpapper, blommor, brad och blingtejp är från Victorias design house. Remsan med "klänning" är en bit av cs som jag kört i Dymon. Journalingraderna är en stämpel YouDo.
.

Zebraflodhästar

Och så har jag sytt lite igen. Den här gången blev det body och mössa i mörkt turkos med flodhästmönster. Randiga flodhästar :-)
Spana in den matchande badankan ;-)
Jag är glad att jag provmätte mönstret, som är från en gammal Ingelise. Detta är i storlek 80 cl och Felix är knappt 70 cm lång. Mössan är samma mönster från Ottobre som jag sydde molnmössan i tidigare.
Så nu har jag övat vidare på kantbanden, och det går ganska bra. Tre tryckknappar är också ditsatta, men det blev inte jättebra. En fick jag göra om helt. Men om man inte testar så lär man sig ju inte.
Som ni ser har jag också övat lite i fotoredigeringsprogrammet. Tja, det var ju skönt att slippa det som var i bakgrunden iaf :-)
.
.

Vänner

Kortskissen fyller fem år och har lagt upp en hel radda med utmaningar!
Jag gav mig på en med "recept". Det vill säga att jag måste välja minst tre saker från en lista att ha med på mitt kort.
Jag har valt plast, text, band och brad.
Inspirationen till kortet har jag fått från tidningen Craft Stamper march 2012. Där finns en beskrivning av hur man stämplar ramar med hjälp av sitt akrylblock.
.
Plast finns både i textremsan och på braden i mitten av rosetten. Jag valde att göra en riktigt maffig rosett med fyra bågar.
.
På insidan syns mönsterpappret riktigt bra. Det är från APD och heter Johanna pattern-11.

Små blommor

Utan någon egentlig plan för hur jag ska använda dem har jag knåpat ihop några blommor. De är stansade med en die från CC design. Pappren är från APD. Lite glitterlim, små brads i mitten och lite distress ink gjorde dem tjusiga. Tänk så olika det blir beroende på hur man viker/krullar kronbladen!
Visst kommer jag få användning för de här!
.

Annette Philip Design och krokus

Yes, jag är med i designteamet hos Annette Philip Design! Jag är så stolt och ser verkligen fram emot att få skapa med mina nya kollegor!
Kolla in bloggen på http://annettephilipdesign.se/!!
Där finns redan dessa härliga vårkrokuskort upplagda! Jag har fått alla papper i serien Johanna att skapa av. Och de är så härliga!
.
.
Tänk om det alltid såg så här städat ut när jag skapar ;-)

Inget nytt

Jag har massa projekt på gång men inget verkar bli färdigt just nu. Jag är rastlös och förkylningstrött på en gång. Så idag visar jag ett väggtäcke jag sydde till Linnéa när hon var bebis. Det har precis fått flytta in i Felix rum.
.
.
.

Buzzador - Gottfrids gräddleverpastej

Jag har fått nöjet att som Buzzador prova Gottfrids Gräddleverpastej från Rydbergs.
Det är en mumsig och lättbredd krämig pastej som hela familjen gillar. Jag var först lite skeptisk då den luktar som "kraftig" pastej när jag öppnade paketet, men smaken är inte alls så där tung och jobbig. Vår pastejälskare N gav den mer än godkänt. Jag bredde den även på första lilla mackan F fått smaka i sitt liv. Han pillade i sig massor med bitar :-)
Gott betyg alltså!
Hur den ligger i pris i affären har jag inte kollat ännu, men jag kommer troligen köpa den igen.

Buzzador handlar om mun-till-mun-marknadsföring. Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på Buzzadors hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Molnigt

Ja, i syrummet alltså. Ute har det varit härligt vårigt med sol och fågelkvitter och snödroppar.
Jag har sytt vårbyxor och vårmössa i härligt molntyg.
Framstycket är klippt i ett stycke. Det finns alltså ingen söm från grenen och upp som det brukar vara på byxor.
.
Bak är en kil insydd. Sömmarna är "tillplattade" med våffelsöm.
.
Mössan har små öron. Sött på bebisar tycker jag!
.
Både mössa och byxor är i storlek 74. Mönstren är från Ottobre nr 1/2012.

RSS 2.0